Zelfstandig trouwambtenaar boeken

Als zelfstandig trouwambtenaar sta ik bekend als een rots in de branding voor het echtpaar dat elkaar het ‘ja-woord’ geeft. Een trouwdag is een van de meest bijzondere momenten die we als mens mee kunnen maken. De dag waarop je je voor de rest van je leven aan elkaar verbindt. Hoe bijzonder is dat?

En hoe fijn is het dan, als je een trouwambtenaar hebt die geheel zelfstandig te werk gaat en flexibel is met jullie wensen voor deze bijzondere dag.

Wat is een zelfstandig trouwambtenaar?

Een zelfstandig trouwambtenaar is een trouwambtenaar die niet voor een specifieke gemeente werkt. Als zelfstandig trouwambtenaar kan ik voor een dag door elke willekeurige gemeente beëdigd worden. Ik ben dan in die gemeente trouwambtenaar op de desbetreffende dag.

De trouwambtenaar verzorgt het moment op jullie bruiloft waar het allemaal om draait, de ceremonie waarin jullie elkaar het ‘ja-woord’ geven. Een moment dat moet stralen van de liefde tussen jullie en waarin jullie je verbonden willen voelen met de aanwezige vrienden en familie.

Waarom een zelfstandig trouwambtenaar boeken?

Allereerst vanwege het persoonlijke karakter dat ik als zelfstandig trouwambtenaar aanbreng aan jullie ceremonie. Een trouwambtenaar van de gemeente heeft vaak weinig tijd om de ceremonie voor te bereiden en zal dus niet in staat zijn om het heel persoonlijk te maken. Ik wel!

Ook ben ik als zelfstandig trouwambtenaar niet verplicht jullie huwelijk te voltrekken op het gemeentehuis. Ik word door de rechtbank van de gemeente waarbinnen jullie willen trouwen voor een dag beëdigd als trouwambtenaar. Daarna zijn we vrij om waar dan ook binnen die gemeente de ceremonie plaats te laten vinden.

zelfstandig trouwambtenaar boeken
zelfstandig trouwambtenaar boeken

Wat is het verschil tussen een zelfstandig trouwambtenaar en een BABS?

Een BABS is iemand die door een specifieke gemeente benoemd is als trouwambtenaar. Als BABS ben je namens die gemeente beëdigd bij de rechtbank en bevoegd om een huwelijk wettelijk te voltrekken.

Een zelfstandig trouwambtenaar is iemand die zijn of haar beroep heeft gemaakt van het creëren van een persoonlijke trouwceremonie. In tegen tot een BABS, is een zelfstandig trouwambtenaar al geruime tijd voor de huwelijksdag betrokken bij de invulling van jullie huwelijksplechtigheid op locatie.

Wat doet een zelfstandig trouwambtenaar?

Een zelfstandig trouwambtenaar is eigenlijk precies wat de woorden zeggen. Een trouwambtenaar die zelfstandig te werk kan en mag gaan. Dat betekent dat ik voor elke willekeurige gemeente een dag als trouwambtenaar kan werken.

Ik moet eerst bij de rechtbank van de desbetreffende gemeente een eed afleggen. Wanneer dat gedaan is, mag ik als zelfstandig trouwambtenaar jullie huwelijk wettelijk voltrekken. Ik zal de gehele ceremonie rondom de wettelijke huwelijksvoltrekking leiden. Deze ceremonie bereiden we samen voor, zodat het een moment wordt om nooit meer te vergeten.

Over Douwe Hoekstra: mannelijk trouwambtenaar

Ik ben als mannelijk trouwambtenaar gepassioneerd over de liefde en over mensen. Dit komt perfect samen in mijn werk als zelfstandig trouwambtenaar. Ik kan maar weinig dingen bedenken die mij zoveel vreugde geven als twee mensen die zich voor rest van hun leven aan elkaar verbinden in liefde en trouw.

Een persoonlijke en intieme ceremonie, dat is waar ik naar streef. Bereid je dus voor op veel vragen. De dag draait uiteindelijk om jullie en dat wil ik graag zo houden. Ik ben flexibel ingesteld en ik word enthousiast van zowel een traditionele ceremonie als iets unieks. Jullie kunnen van een ding uitgaan: ik zeg JA!

Hoe werkt het?

We starten met een kennismakingsgesprek. Dit legt het fundament van alles dat we daarna bespreken en doen. Na de kennismaking bespreken we al jullie wensen, ideeën en verlangens wat betreft de ceremonie. Op basis daarvan schrijf ik een verhaal waarin het unieke van jullie relatie verweven is.

Geen algemene praatjes, maar een verhaal dat gaat over jullie. Ik ben er om jullie te begeleiden en bij te staan in de periode voorafgaand aan de ceremonie. Op de dag zelf kunnen jullie vervolgens genieten van een onvergetelijk moment.

Neem contact op!

Willen jullie een betrouwbare en flexibele trouwambtenaar die perfect weet aan te sluiten op jullie wensen? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina