Presentator

Ik denk graag mee over hoe wij een bijeenkomst tot een succes kunnen maken! Met mijn creativiteit en enthousiasme beloof ik dat het niet saai wordt!

Aandacht is

Belangrijk

Aandacht is belangrijk, maar als presentator wil je natuurlijk ook dat de aandacht blijft. Door een mix van humor, gezelligheid en creativiteit maar uiteraard ook een serieuze noot waar nodig, maak ik er een geslaagde bijeenkomst van!

Diverse

Mogelijkheden

Als presentator ben ik op vele fronten in te zetten, bijvoorbeeld bij het presenteren van een feestavond in de feesttent om artiesten aan te kondigen, maar ook bij het presenteren van een businessavond of netwerkavond.

Door mijn diversiteit en mijn luchtige manier van presenteren maak ik van een bijeenkomst of evenement een samenhangend geheel. Ik kan mij aan vele situaties aanpassen en aan improvisatiegevoel geen gebrek.

Presenteren is

Maatwerk

Presenteren is maatwerk en ik denk graag mee over hoe een evenement of bijeenkomst tot een succes kan worden gemaakt. Wat zijn de ideeën, is er een boodschap, op welke manier moet die overkomen bij het publiek?Laten wij afspreken en gewoon gezellig een kopje koffie drinken!

Benieuwd wat ik voor jou
kan betekenen?

Kopje Koffie?