DJ huren of boeken in Zwolle

Je wil een DJ huren of boeken in Zwolle of omgeving Overijssel? Dan hoef je niet verder te zoeken! Ik ben een allround feest-DJ die graag een toffe show voor jou neerzet. Of het nu gaat om een evenement, feest of festival, ik creëer voor jou de juiste beleving. Een beleving om nooit meer te vergeten.

Waarom een DJ boeken of huren?

Wat voor feest of evenement je ook organiseert, er is altijd één ding dat niet kan ontbreken: muziek. De muziek is bepalend voor de sfeer van jouw evenement en de algehele ervaring. Je kent het vast wel – hoe kan het ook anders – ongemakkelijke stiltes. Met muziek heb je daar geen last meer van! Je zorgt voor een feest om nooit meer te vergeten.

Het fijne aan een DJ is dat ik alle soorten muziek paraat heb. Ik houd rekening met de muzieksmaak van de gasten en speel met alle liefde verzoeknummertjes. Ik kan bovendien mijn repertoire aanpassen aan het thema van jouw feest of evenement. Jij en de gasten staan centraal: jullie bepalen de muziek. Een volledig op maat gemaakte show is mogelijk, van muziek tot visuals. Nog niet overtuigd? Dan heb ik nog enkele redenen om mij als DJ in te huren of te boeken voor jouw evenement in Zwolle:

  • Ik draai lekker door: geen irritante pauzes;
  • Financieel aantrekkelijker dan een hele band;
  • Muzikale opbouw tot aan finale;
  • Een show op maat;
  • Alles voor een onvergetelijke beleving.

Welke muziek?

Je kent het vast wel: je bent op een feestje en er wordt alleen maar oude meuk gedraaid. Of de DJ draait harde dansmuziek, maar iedereen zit op zijn stoel.

Hier gaat iets verkeerd.. Een DJ moet rekening houden met het soort evenement, jouw wensen en de wensen van de doelgroep. Mijn motto is dan ook: ‘alles is mogelijk’. Als DJ pas ik mijn muziek aan jouw wensen aan.

Jij en de gasten staan centraal. Ik draai voor ieder wat wils en houd rekening met de leeftijd en de wensen van de groep. Van tevoren bespreken we jouw favoriete muziek, maar ook tijdens het feest is er ruimte voor spontane verzoekjes. We zorgen samen voor een perfect passend programma. Hierbij houd ik rekening met de opbouw van het programma. Bij binnenkomst begin ik niet met de polonaise, maar ik bouw het muzikale programma op tot een spetterende finale.

DJ boeken Zwolle

Voor welke feesten en partijen?

Muziek is onmisbaar op ieder evenement. Wil je een DJ huren in Zwolle, dan kan dit voor alle feesten en partijen. Voor iedere gelegenheid die onvergetelijk moet worden. Ik draai top 40-muziek, R&B, feestmuziek, dance, après-ski, zomerhits en nog veel meer. Muziek die je herkent en mee kan zingen. Of waar jij en je gasten helemaal op los kunnen gaan. Afhankelijk van jouw evenement kunnen we samen een show op maat maken. Ik ben flexibel, professioneel en door mijn jarenlange ervaring ben ik bekend met alle soorten evenementen. Ik weet hoe ik voor een onvergetelijke dag, avond of nacht kan zorgen. Ik word regelmatig geboekt voor bruiloften, maar ook draai ik vaak op dorpsfeesten en in feesttenten. Je kunt mij als DJ onder andere inhuren voor:

  • Bruiloften;
  • Besloten feesten;
  • Festivals;
  • Carnaval feesttenten;
  • Feestweken in dorpen.

Hoe werkt het?

Om inzicht te krijgen in jouw wensen hebben we eerst een gezellig kennismakingsgesprek. We bedenken samen wat voor muziek je wil hebben en vooral ook niet wil hebben.

Als je geen muzikale voorkeur hebt, help ik je graag met het uitzoeken van de passende muziek. Naast dat je zelf de nodige vragen kan stellen, hebben we het over de apparatuur, locatie en prijs.

Nadat ik inzicht in jouw wensen heb gekregen, ga ik aan de slag met het opstellen van een playlist. Een passende playlist voor een fantastisch feest. Tot slot hebben we overleg over de dag zelf. Hoe gaat het verloop van de dag eruitzien? Zijn er speeches of toneelstukjes, waar ik rekening mee kan houden? Al met al bespreken we alles om voor jouw ultieme feest of evenement te zorgen.

Actief in Zwolle en omstreken

Ik ben als trouwambtenaar niet alleen actief in Zwolle, maar in heel Overijssel. Zo ben ik actief als:

Je kunt mij ook als trouwambtenaar of BABS boeken.

Neem contact op

Een professionele DJ huren in Zwolle of omgeving Overijssel? Een DJ die rekening houdt met jouw wensen en zo voor een onvergetelijke ervaring weet te zorgen? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Een DJ boeken? Ik zorg voor de ultieme beleving!

Deel deze pagina