DJ huren of boeken in Hardenberg

Je wil een vriendelijke, professionele DJ huren of boeken in Hardenberg, maar waar vind je die? Goed nieuws voor jou: die heb je gevonden.

Ik ben Douwe Hoekstra, een allround feest-DJ voor al jouw evenementen. Of het nu gaat om een besloten feest of een festival, ik maak jouw gelegenheid graag bijzonder.

Waarom een DJ huren?

Ieder feest of evenement breng je relatief eenvoudig naar een hoger niveau. Voor een onvergetelijke avond heb je naast gasten en iets te drinken eigenlijk maar één ding nodig: muziek. Al sinds de Oudheid gebruiken mensen muziek om zich beter te voelen. Muziek is dé sfeermaker op een evenement. Maar voor wat voor muziek kies je voor jouw gelegenheid? Welke nummers willen jij en de gasten graag horen?

Daar help ik jou als DJ graag een handje mee. Het fijne aan een DJ is dat ik alle soorten muziek paraat heb. Ik houd rekening met jouw muzieksmaak en de wensen van de gasten. Jullie bepalen het thema en de muziek. Een show, van muziek tot visuals, kan voor jou op maat worden gemaakt. Nog meer redenen om mij als DJ te boeken of in te huren in Hardenberg:

 • Ik draai lekker door: geen irritante pauzes;
 • Financieel aantrekkelijker dan een hele band;
 • Muzikale opbouw tot aan finale;
 • Een show op maat;
 • Alles voor een onvergetelijke beleving.

Voor welke feesten en partijen?

Wil je een DJ huren of boeken in Hardenberg, dan kan dit voor iedere gelegenheid. Van bruiloften tot aan feestweken. Ik maak van alle feesten en partijen een onvergetelijke ervaring. Het repertoire wordt aangepast aan het soort evenement en jouw wensen. Van après-ski tot zomerhits, ik draai muziek die jij en jouw gasten willen horen. Muziek die je lekker mee kan zingen, waar je rustig op kan dansen of helemaal los op kunt gaan.

Als DJ ben ik bekend met alle soorten evenementen en ik weet hoe ik voor een fantastisch feest kan zorgen. Mij als DJ boeken of huren in Hardenberg kan onder andere voor:

 • Bruiloften;
 • Besloten feesten;
 • Festivals;
 • Carnaval feesttenten;
 • Feestweken in dorpen.
DJ Boeken Hardenberg (Overijssel)
DJ Boeken Hardenberg (Overijssel)

Welke muziek?

We hebben allemaal onze eigen muzieksmaak. Waar de één op de tafel staat te dansen bij het eerste beste nummer van Gerard Joling, krijg jij misschien de neiging om onder de tafel te duiken. Voor jouw feest of evenement is het belangrijk dat er vooral muziek wordt gedraaid die jij en de gasten leuk vinden.

Van top 40-muziek, R&B, feestmuziek, dance, après-ski tot zomerhits: niets is te gek. Ik pas mijn repertoire aan de groep en situatie aan. Van tevoren bespreken wij samen jouw favoriete muziekgenre en lievelingsnummers, waarna ik een passende playlist samenstel.

Hierbij houd ik rekening met de planning en opbouw van het evenement. Op de dag zelf is er vaak nog ruimte voor verzoeknummertjes: als flexibele DJ speel ik in op de wensen van de groep. 

Over Douwe Hoekstra

Je wil een DJ huren of boeken in Hardenberg, Overijssel? Maar hebt nog niet de juiste DJ gevonden? Dan help ik je graag bij het onvergetelijk maken van jouw feest of evenement!

Ik ben Douwe Hoekstra, een professionele allround feest-DJ. Geen festival is mij te gek. Als jij en de gasten plezier hebben, heb ik dat ook.

Voor iedere gelegenheid kom ik graag bij je draaien en kijken we samen hoe we een fantastisch evenement kunnen neerzetten. Ik sta onder meer voor:

 • Vertrouwen;
 • Professionaliteit;
 • Persoonlijkheid;
DJ Boeken Hardenberg (Overijssel)

Welke muziek?

Ik ben als DJ niet alleen actief in Hardenberg, maar in heel Overijssel. Zo ben ik actief als:

Je kunt mij ook als trouwambtenaar of BABS boeken.

Hoe werkt het?

Voor mij is het belangrijk om inzicht te krijgen in jouw wensen.  We hebben daarom eerst een kennismakingsgesprek, waarin we het onder andere hebben over jouw muzieksmaak.

We bedenken samen wat voor muziek je op jouw evenement wil hebben én vooral ook niet wil hebben. Heb je geen muzikale voorkeur? Geen probleem! Samen zoeken we naar een passende playlist.

Een playlist die gaat zorgen voor een gezellige dag om nooit meer te vergeten. Wil je van jouw feest een knaller maken? Neem contact op en samen gaan we aan de slag!

Kennismaken?

Mag ik jullie bruiloft bijzonder maken? Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina