DJ HUREN of boeken in ASSEN

Ben jij op zoek naar een DJ in Assen? Wil je een groot feest geven? Zoek je een DJ voor een bruiloft of wil je dat een ervaren DJ komt draaien op een klein en intiem tuinfeest? Kies dan voor Douwe Hoekstra! Douwe is DJ, stemacteur, voice over, entertainer, presentator en officieel trouwambtenaar. Het entertainen zit hem in het bloed, dat kun je goed zien als hij het publiek of de gasten tijdens een feest vermaakt.

In dit artikel kun je lezen voor wat voor gelegenheden je allemaal een DJ in zou kunnen huren. Daarnaast is het belangrijk waar je op moet letten bij het inhuren van een DJ.

Bij wat voor gelegenheden past een DJ?

Tot een aantal jaar geleden draaide een DJ vooral in clubs. Dit is echter veranderd door de populariteit van dance muziek en doordat DJ’s als echte popartiesten worden gezien. Velen kochten hun eigen draaitafels om zelf het DJ-en onder de knie te krijgen of nodigden DJ vrienden uit om op een klein feestje te komen draaien. Tegenwoordig bieden veel ervaren en goede DJ’s hun diensten aan voor allerlei gelegenheden.

Muziek is namelijk erg belangrijk in ons leven, het maakt het leven een stukje mooier én het is natuurlijk onmisbaar op wat voor feest dan ook. Wil je een DJ in Assen boeken? Een DJ past bij iedere gelegenheid waar muziek bij hoort. Een verjaardagsfeest, een tuinfeest, een barbecue met de buurt, een feestweek, een huwelijksfeest of bruiloft, een foodfestival of een groot feest in een club; een DJ zorgt voor de ultieme sfeer op het feest.  

DJ Assen (Drenthe)

Waar moet je op letten bij het inhuren van een DJ

Nederland is een echt DJ land, daarom zijn er veel mensen die hun diensten als DJ aanbieden. Misschien heb je wel eens via een vriend of kennis een DJ ingeschakeld wat eigenlijk een beetje tegenviel. De ene DJ is de andere natuurlijk niet, de DJ moet ten eerste de stijl muziek draaien die je mooi vindt en er kan een groot verschil zitten in kwaliteit tussen verschillende DJ’s. Het is daarom belangrijk om op een aantal zaken te letten als je een DJ in Assen gaat inhuren. Een DJ kun je via allerlei websites vinden en boeken, maar het is van belang om goed na te gaan wat zijn of haar ervaring en stijl is. Sommige DJ’s hebben een eigen site waar je een goede indruk van hem of haar kunt krijgen. Het is een groot voordeel als je daar ook nog eens zijn of haar muziek kunt beluisteren en/of beeldmateriaal kunt bekijken. Het gaat natuurlijk om de muziek, maar een DJ is ook een performer. Beelden zeggen daarom net zo veel als de muziek die hij of zij draait.

DJ’s specialiseren zich vaak in bepaalde muziekstijlen. Hier dien je rekening mee te houden als je een DJ gaat inhuren. Waarschijnlijk weet je zelf precies wat voor stijl muziek op je jouw feest wilt horen. Zoek goed uit of de DJ ervaring heeft in het draaien van deze muziek. Daarnaast is het verstandig om na te gaan met wat voor materiaal de DJ werkt. Sommige mensen willen een DJ die nog met vinyl platen draait en draaitafels. De meeste DJ’s werken tegenwoordig met digitale muziek, dus dat is iets waar je goed op moet letten. Daarnaast moet je goed op de hoogte zijn van de apparatuur die de DJ zelf meeneemt. Sommige DJ’s nemen een gehele set mee, bij andere zul je zelf het één en ander moeten huren.

DJ Assen (Drenthe)

Douwe Hoekstra, Allround DJ

Ben jij op zoek naar een goede allround DJ in Assen? Kies dan voor mij! Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben een entertainer, DJ-en is één van mijn passies.

Ik hou ervan om mensen te vermaken en krijg iedere keer weer kippenvel als ik mensen uit hun dak zie gaan op de dansvloer. Ik zie mezelf als een allround DJ, ik heb me namelijk niet gespecialiseerd in één stijl maar draai onder andere Top-40 muziek, feestmuziek, dance, R&B en nog veel meer. De bekende nummers die je via de radio hoort, die draai ik graag!

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

Actief in heel Drenthe

Ik ben als DJ actief in de hele provincie Drenthe. Zo ben ik actief als:

Zoek je een DJ in de provincie Overijssel, ook dan help ik je graag verder.

DJ huren in Assen

Je kunt mij inhuren voor allerlei feesten en gelegenheden. Van een groot evenement tot een klein samenzijn voor vrienden en familie; samen maken we er een feest van. Daarnaast kan ik ook een op maat gemaakte show voor jouw samenstellen.

Wil je meer weten over mijn diensten? Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina