DJ voor KLeine feestjes

Ben jij op zoek naar een goede DJ voor kleine feestjes? Veel mensen hebben een draaitafel en hebben enige DJ ervaring. Als er een klein feestje gegeven wordt, dan bieden deze mensen zich dan ook vaak aan of ze worden ervoor gevraagd. Het nadeel hiervan is dat deze DJ’s eigenlijk hobbyisten zijn, ze zijn geen echte DJ’s. Het resultaat kan dan zijn dat de muziek op je feestje tegenvalt, terwijl muziek juist zo belangrijk is op een feest. Hoe groot of klein een feest ook is, het staat of valt met de juiste muziek. Het is dan ook logisch dat steeds meer mensen op zoek gaan naar een goede DJ, ook voor kleine feestjes.

Nederland staat bekend als een echt DJ land. Er komen namelijk heel veel bekende DJ’s uit ons land. Enkele bekende namen zijn Tiësto, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren en Afrojack. Deze DJ’s hebben hits gehad in hitlijsten over de hele wereld en hebben hun kunsten op vele podia laten zien. Natuurlijk zijn niet alle DJ’s van Nederland heel bekend geworden, dat wil echter niet zeggen dat ze geen kwaliteit leveren. Het is een droom van veel DJ’s om op grote podia te mogen draaien, maar de goede DJ’s doen het werk vanwege hun passie voor muziek. Het is dan ook een logisch gevolg dat DJ’s zichzelf zijn gaan specialiseren in het draaien voor een bepaald publiek. Zo zijn er DJ’s die zich richten op huwelijksfeesten, verjaardagspartijen of andere kleine feestjes.

In dit artikel kun je lezen waar een DJ voor een klein feestje aan moet voldoen, hoe je erachter kunt komen de DJ kwaliteit biedt en waar je zo’n DJ kunt vinden. 

Waar moet een DJ voor kleine feestjes aan voldoen?

Niet iedere DJ is even goed in het draaien op kleine feestjes. Dit soort gelegenheden zijn namelijk veel intiemer, de DJ staat op zo’n klein feest veel dichter in contact met het publiek. Dat kan zorgen voor een unieke sfeer waarin DJ en de gasten als het ware één worden en totaal opgaan in de muziek en de sfeer van de avond. Voor sommige DJ’s is die intieme sfeer niet de omgeving waarin ze zich thuis voelen.

Een DJ voor kleine feestjes moet daarom heel goed om kunnen gaan met de intieme sfeer. Daarnaast is het belangrijk dat de DJ goed luistert naar de wens van de organisatoren. Mensen die een klein feest organiseren hebben bepaalde wensen en een voorkeur voor bepaalde muziek. Als de DJ zich niet kan aanpassen aan wensen, maar alleen zijn eigen ding wilt doen, dan is hij of zij waarschijnlijk niet geschikt voor een klein feest. Daarnaast moet een DJ voor kleine feestjes goed met mensen kunnen omgaan. Hij of zij moet dus heel sociaal zijn en open voor ideeën.

DJ voor kleine feestjes

Hoe weet je of een DJ geschikt is voor jouw feest?

Een DJ vinden is niet zo heel moeilijk. Via verschillende boekingsbureaus kun je een DJ inhuren, ook bekende DJ’s bieden hun diensten aan via deze bureaus. Niet iedere DJ is echter geschikt voor een klein feest. Je kunt daarom het best op zoek gaan naar een DJ die zich richt op kleinere feesten en partijen. Als je een goede DJ in dit segment wilt vinden, dan is het een goed idee om via het internet te zoeken. Google bijvoorbeeld op: DJ voor kleine feestjes. Een goede DJ heeft hoogstwaarschijnlijk een eigen website. Je kunt dan een goed beeld krijgen van de mens achter de DJ en zijn ideeën. Vaak staat er ook een link naar de Spotify account van de DJ. Daar kun je zijn of haar muziek beluisteren en zo een beeld krijgen van de manier van draaien.

Daarnaast is het verstandig om contact op te nemen met de DJ. Vraag bijvoorbeeld een gesprek aan, hierdoor weet je onmiddellijk of er een klik is. Neemt de DJ de tijd voor je en vraagt hij of zij uitgebreid naar je wensen? Door tijd te nemen voor de kennismaking vergroot je de kans dat je de juiste DJ voor jouw feest vindt.

DJ voor kleine feestjes

Welke muziek draait een DJ?

Ben jij op zoek naar een DJ voor kleine feestjes? Mijn naam is Douwe Hoekstra, ik ben DJ, entertainer, presentator, Voice Over, stemacteur en sinds enige tijd ook zelfstandig trouwambtenaar.

Je kunt mij inhuren als DJ voor allerlei soorten feesten, ik ben dan ook een allround DJ. Ik vind het heel leuk om op kleine feestjes te draaien. Het nauwe contact met mensen staat mij erg aan, bovendien vind ik het mooi om met een kleine groep mensen een geweldig feest te bouwen.

Hoe werkt het?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen alle belangrijke punten met betrekking tot het feest. Wanneer je mij boekt als DJ ben ik verantwoordelijk voor het draaien van de muziek die jij wilt horen. Maar ik denk ook graag mee over de andere aspecten van het feest. Ik heb veel ervaring en deze kennis deel ik graag met je! Daarnaast bespreken we aankleding, de visuals en andere details voor de betreffende dag. Samen zorgen we voor een complete voorbereiding van het feest.

DJ voor kleine feestjes

Wil je meer weten over mijn diensten of mij inschakelen als DJ?

Je boekt mij als allround DJ:

Wat ontzettend leuk! Laten we snel kennismaken en beginnen aan de organisatie van een fantastisch feest. Ik heb er zin in!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken en samen de wensen voor het feest door te nemen. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina