DJ huren of boeken voor carnaval

Wil jij een DJ huren of boeken voor Carnaval? Ben je onderdeel van de organisatie van een dorpsfeest of een plaatselijk festival? Ik maar jullie Carnavalsfeest tot het sfeervolle en memorabele feest dat Carnaval hoort te zijn! Met een goede sfeer, gezelligheid en de nodige carnavalskrakers.

Een DJ voor feestweken

Carnaval en feestweken zijn prachtige terugkerende feesten, die vooraf al te maken hebben met hoge verwachtingen. Met mijn ervaring en kennis zal ik deze verwachtingen waarmaken! Ik weet hoe je een feestje bouwt, sfeer creëert met de juiste muziek en uitzinnig publiek los laat gaan op de dansvloer. 

Naast de juiste muziek ben je bij mij ook aan het goede adres voor aankleding en visuals. Wanneer je mij inhuurt als DJ voor Carnaval, maar ik het feest tot een groot succes. Ik verzorg het complete plaatje voor jouw Carnavalsfeest of dorpsfeest!

Feestweek? Wat zoek je in een DJ?

Een DJ voor een feestweek moet ervaren en creatief zijn. Naast de bekende feestmuziek komen er jaarlijks nieuwe carnavalskrakers en feesthits bij. Ik ben goed op de hoogte van de laatste muziektrends en speel altijd in op het publiek. Tijdens jouw carnavalsfeest zorg ik met de juiste aankleding en een variërend muzikaal aanbod voor een topfeest!

Wanneer ik draai op een plaatselijk feest zorg ik dat ik goed beslagen ten ijs kom. Het is belangrijk om te weten hoe het dorpsfeest er normaal gesproken aan toe gaat en welke muziek of welke hits populair zijn onder de plaatselijke bevolking. Door mij hieraan aan te passen weet ik zeker dat de muziek past bij de gasten!

DJ huren of boeken voor carnaval
DJ huren of boeken voor carnaval

Waar moet je op letten wanneer je een goede DJ wilt inhuren voor carnaval?

Een DJ huren of boeken voor Carnaval? Een goede DJ is veelzijdig, beschikt over een goede dosis humor en kan goed inspelen op de behoeften van de gasten. Door de juiste muziek te draaien kan je het feest tot een groot succes maken. 

Zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent! De Carnavalstijd is een tijd met veel feesten en een goede DJ boeken kan dan moeilijk zijn. Neem dus tijdig contact met mij op. Voor je het weet is Carnaval volgeboekt!

Over Douwe Hoekstra

Onder de naam ‘DJ Douwe’ verzorg ik de muziek op diverse grote en kleine feesten. Ik draai op bruiloften en besloten feesten, maar ook voor grotere plaatselijke en regionale festivals en dorpsfeesten draai ik mijn hand niet om. Deze variatie is heerlijk en maakt mijn werk leuk en afwisselend. Mijn klanten beschrijven mij als professioneel en gemoedelijk. 

Zelf vind ik het heel belangrijk om persoonlijk contact te maken met jou als opdrachtgever en met de gasten van het feest. Ik houd van een gemoedelijke en gezellige sfeer en hier zal ik dan ook de hele avond voor werken!

DJ huren of boeken voor carnaval

Contact opnemen

Wil je mij huren of boeken als DJ voor Carnaval? Ik ben als DJ actief in o.a. Overijssel en Drenthe. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in! Tijdens het eerste gesprek nemen we jouw wensen door en bespreken we de dag van het feest. Samen stellen we een playlist op, we bespreken welke muziek er absoluut gedraaid moet worden en of er misschien ook muziek is die je niet wilt horen. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maken we afspraken over onze verdere samenwerking. Ik heb er zin in!

Wil je meer informatie over mijn werk als DJ?. Of wil je mij boeken als DJ voor Carnaval of een andere gelegenheid? Neem gerust contact met mij op. Ik ben bereikbaar per telefoon (0523 – 851 111) of e-mail (douwe@douwehoekstra.com). Ook kun je contact opnemen via het contactformulier.

Deel deze pagina